You’re all set!

Want to learn more about OPTIWARES EAM and OEE software?

Aptean EAM API PRO Edition

Vad är Aptean EAM:Aptean EAM är Apteans "out-of-the-box" EAM-mjukvarulösning, designad för att möta kraven från de tillverkningsföretagen som är verksamma inom Industri 4.0.

Vad gör den unik:Det är det optimala systemet för att säkerställa en effektiv och digitaliserad underhållsprocess. Det hjälper företag att konsekvent leverera produkter av hög kvalitet och att minimera avbrottstiden i produktionen.

Varför du behöver det:Aptean EAM är nästa generations EAM-mjukvarulösning. Det kommer med mängder av inbyggda funktioner och egenskaper, som tillsammans möjliggör upprätthållandet av en effektiv underhållsprocess.

Aptean OEE

Vad är Aptean OEE: Aptean OEE är Apteans  toppmoderna lösning för produktionsövervakning. Den är designad för att förse er med en helhetsbild över er produktionseffektivitet, samt hjälpa dig identifiera förlustorsaker likväl som förbättringsmöjligheter.

Vad gör det unikt: Aptean OEE-mjukvarulösning har ett starkt fokus på produktionsövervakning och optimering. Det gör det möjligt att lokalisera flaskhalsar i produktionen, hålla koll på tillgänglighet av tillgångar, fastställa OEE-värde per maskin, del eller order samt hitta de vanliga orsakerna till avbrott.

Varför du behöver du det: Med Aptean OEE kan du få din utrustningseffektivitet att ligga ett steg före i visionen om Industri 4.0. Detta beror på att du kan integrera realtidsinformation om produktionen i din nuvarande och framtida digitala tillverkningsmiljö.

Copyright © 2018 Optiware